Qui som?

Compromís per Llocnou de Sant Jeroni és un partit de gent que vol treballar per Llocnou i des de Llocnou, que vol fomentar la participació ciutadana i pegar-li la volta a la concepció tradicional de la política.

Si vols formar-ne part, suma’t!

Política fresca, participativa i desenfadada.
lloc-nou-cartell

Estimats veïns,

Ha nascut Compromís per Llocnou. Som Jaume i Lourdes, Rosa i Dídac, Joaquim i Miquel. I Laura. I Imma. I Maria. Persones com vosaltres i que, com vosaltres, volem i pensem un poble millor. Un poble on la seua gent puga tindre l’oportunitat de participar, l’opció de decidir i la capacitat de dialogar.

Com vosaltres, desitgem recobrar un poble tranquil i pròsper alhora. Amb gent orgullosa de ser llocnouïna i pagada pel privilegi preciós d’habitar-lo, de sentir-lo i de gaudir-lo.

On la convivència pacífica i agradable i el respecte entre el veïnatge siga el tresor impagable a què no estem dispostos a renunciar. On estiga sempre present la memòria d’ahir per saber-nos junts, units, per ser capaços de millorar el present i construir conjuntament un futur. De llaurar un demà que done raons poderoses a les generacions que vindran per estimar-lo i viure’l. Un poble coneixedor i amant dels seus actius patrimonials i mediambientals, dels seus orígens i lligams històrics, de la seua personalitat.

Un poble on a cadascú de nosaltres se’ns puga omplir la boca al dir ‘jo sóc de Llocnou’.