Compromís demana fòrmules participatives per parlar de la continuïtat de les festes

Compromís per Llocnou ha sol·licitat tractar en sessió plenària la problemàtica sorgida al voltant de la continuïtat de les festes patronals, per tal d’aconseguir, entre totes les parts implicades, fòrmules participades i participatives, encaminades a assegurar i garantir la viabilitat i perduració futures de la celebració de dites festes, com a expressió comuna, popular i identitària de tot un poble, conforme han vingut sent fins ara.

Donada la importància de l’extrem a tractar, i en cas de estimar l’alcaldia que el punt poguera allargar en excés la durada de la sessió plenària, demanem la convocatòria d’un plenari extraordinari on poder aprofundir en el tracte que una situació d’emergència com esta requereix.

La Dipu te beca.
Compromís ha sol·licitat que siguen facilitades al nostre grup polític les baremacions efectuades per a la concessió de les ajudes ‘La Dipu et beca’ en el present exercici, amb l’objecte de poder tenir constància de forma fefaent que el procés ha transcorregut dins dels principis de transparència i equitat desitjables en una adjudicació d’estes característiques.

Arxivat en: Cultura i Educació, Documents, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *