Reunió informativa sobre el PGOU: 15 d’octubre. 19 h

Dijous 15 d’octubre, l’Ajuntament de Llocnou convoca una reunió per a explicar als veïns i interessats en general, les línies mestres i situació actual del Pla General d’Ordenació Urbana que prepara. El govern atén així la petició realitzada des del grup Compromís per Llocnou per poder donar al procés la màxima atenció, informació i participació de cara al veïnat, principal afectat per una norma tan important que ens ha de regir i condicionar com a poble en el futur. Ens interessa assistir a tots per poder dir la nostra!

Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Llocnou.
Dijous, 15 d’octubre, a les 19’30h.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *