Compromís presenta una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat de 2016

Compromís sol·licita 200.000 € per a la defensa de la façana nord de Llocnou de Sant Jeroni al riu Vernissa, passeig i protecció de la séquia mare.

Compromís per Llocnou de Sant Jeroni ha presentat una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat de 2016. La partida pressupostària aniria destinada a la finalització per part de l’organisme competent (CHX) d’obres de defensa contra avingudes i erosió a la façana nord del municipi de Llocnou de Sant Jeroni que dóna a la vora del riu Vernissa i la realització d’un passeig arbrat que harmonitze i integre aquesta façana amb l’entorn natural de la ribera del riu i patrimonial de la sèquia mare.

L’execució d’aquestes obres es trobava prevista per part de l’empresa AQUAMED dins del pla Serpis / Vernissa que, finalment i per causes desconegudes, no van ser desenvolupades en tota l’extensió. Aquestes obres són necessàries per a la prevenció davant el risc important d’avingudes en cas de trencament de la Presa-assut de Terrateig, construïda per laminar les crescudes del riu Vernissa i limitar d’aquesta manera la seva aportació de cabal al riu Serpis, així com per realitzar una millora paisatgística que represente el tancament nord de la façana poblacional.

Arxivat en: Documents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *