Presa de possessió com a regidor a l’Ajuntament. Ple extraordinari de 13 de juny de 2015.

miquel_possessio2

El grup de Compromís per Llocnou, al qual m’honore a representar en esta corporació municipal que hui s’enceta, pretén com a eix bàsic de les seues polítiques fomentar el diàleg i l’enteniment entre tots els grups ací representats, la participació dels veïns i el consens. Que la seua opinió i idees compten durant tota la legislatura i no tant sols en temps electoral. Tot això sense ingerències externes sotmeses a obligacions partidistes estatals, en clau valenciana i en valencià. Que les nostres decisions estiguen basades sempre en el bé comú i no mai dictades per interessos aliens. Assegurar les polítiques de progrés i bastir entre tots un futur millor, un poble millor: el Llocnou que tots volem!

Som gent de Llocnou que volem i desitgem fer poble, generar benestar i viure en bon ambient i harmonia. Que cap dels nostres veïns ni associacions puga sentir-se exclòs, sinó protagonista. On la tolerància i el respecte mutu siga garant de la pau i la cordialitat en les relacions entre nosaltres. També entre els grups i regidors. Un Llocnou de la gent i per a la gent!

Per això, volem cuidar el poble i el seu entorn natural. Sentir la sensació agradable de viure en un espai net i rodejats del paisatge que tenim la sort d’atresorar. On les polítiques d’impuls econòmic, realització d’infraestructures i millores urbanístiques siguen respectuoses amb la nostra salut, l’entorn on tenim la sort d’habitar i cuiden el patrimoni rural i mediambiental que encara posseïm. Valoritzar i recuperar l’herència dels nostres avantpassats és la manera més bonica de definir la nostra personalitat com a poble. Sols així serem capaços de garantir un futur digne a un Llocnou digne per als nostres joves. En la mesura del possible, treballarem de valent i humilment des de la posició on la voluntat del veïnat ens ha situat, per aconseguir fer, d’estos desitjos, realitats.

A la resta de membres de la corporació, que hui m’honore integrar, vos oferim treball, esforç i dedicació. Il·lusió, sensibilitat, atenció, transparència i esperança. Confiança i diàleg… I, si som capaços, seny. Vos oferim Compromís per Llocnou!

Per tot això i més. Perquè t’ho mereixes! Perquè ens ho mereixem! Somiem i volem un Llocnou millor! Un futur millor és possible… I ara és el moment!

corporaciollocnou2015