L’agrupació proposa ferramentes per participar dissenyant Llocnou des de la web.

candidaturaLlocnou

Compromís per Llocnou per Sant Jeroni ha repartit un full per les cases del poble per recollir les propostes del veïnat, per tal d’acordar el disseny de municipi. Miquel Camarena, el candidat a l’Alcaldia, ha explicat que “esta és solament una xicoteta mostra de la nostra manera de treballar. Volem comptar amb l’opinió de tot el món. Per això, a banda de presentar els propers dies quines són les nostres propostes, volem parlar de la manera com volem treballar amb la gent: des del diàleg, la confiança i la transparència”.

Camarena també ha explicat que el model de municipi que proposaran se centra en dos eixos: el diàleg i la participació activa i constant del veïnat en les decisions i accions de govern; i el treball adreçat a aconseguir un poble sostenible, amb un futur real i esperançador per a la joventut basat en potenciar els actius econòmics i buscar l’equilibri  i promoció mediambiental. És un model fruit del diàleg amb la gent, i obert, com hem dit, a continuar dissenyant-lo”.

Més ferramentes per participar dissenyant Llocnou des de la web

milloremLlocnou

L’agrupació local de Compromís posa al vostre abast “Millorem Llocnou de Sant Jeroni, un portal de participació on els veïns poden plantejar propostes o queixes, situar-les directament sobre el mapa del municipi, pujar imatges i afegir-hi una explicació.

El portal de propostes es complementa amb la secció de participació de la web, on la gent pot apuntar idees i propostes temàtiques, puntuar les existents i comentar-les.

“A Compromís pensem que la política l’hem de fer entre tots i totes. Si cadascú de nosaltres aporta el seu granet d’arena, multiplicarem la nostra força individual. Per això animem a fer propostes i denúncies, per fer el nostre entorn millor”.